ballonosautomata 2014.06.06. 13:06

Nagyon kedvező feltételekkel bérelhető Lavazza kávégép

Kávé gépek és kapszulák - kényelmes – gyors - tiszta!

Cégünk megbízható kávét és gépet biztosít Önnek. A gépek bérlete INGYENES, kizárólag a megfelelő kapszula számot kell megvásárolniuk. 100 db kapszula egy hónapban. Ez 5 embernek a napi egy csésze fogyasztását fedezi ( 20 munkanapra számolva ).

A bérelhető gépek: 

Lavazza LB2500 kávégép

Lavazza_LB2500_kavegep.jpg

 

Jellemzői:

-       Energiatakarékos üzemmód

-       Elegáns külső, 6-féle opció a különböző kávék, tea, forró csoki készítéséhez, tejpor a tejhabhoz

-       Programozható, exkluzív, chip kártyával működik

-       Egyszerű kezelés

-       A használt kapszulagyűjtő maximum 20 db kapszulát tud tárolni

 

Az LB 2500 kávégép a Lavazza Blue termékcsalád legújabb tagja. Tökéletes megoldás irodák számára.


Gombnyomásra készíthető vele:

• espresso
• cappuccino

• hosszú kávé
• latte macchiato
• espresso macchiato (espresso kávé tejjel)
• egyéb forró ital (tea kapszulák lefőzéséhez)


Kapszulagyűjtő tartállyal rendelkezik, a használt kapszulákat automatikusan eltávolítja, mely meggyorsítja a kávéfőzés folyamatát.
Állítható csészetartó rács segíti, hogy rövid és hosszú kávéhoz is igazítani lehessen a csészét. A gép kiemelhető víztartállyal van felszerelve, így vízrákötést nem igényel. Tejpor tartály szintén található a kávégép belsejében, így azt külön nem kell hozzáadagolni a forró italokhoz.

Kizárólag Lavazza BLUE kapszulákkal működik.

 

Lavazza LB Compact kávégép

Lavazza_LB_Compact_kavegep.jpg

Jellemzői:

-       Kis csésze – nagy csésze funkció

-       Energiatakarékos üzemmód

-       Amennyiben a Clearwater gépekből tölti a tartályba a vizet, nincs szükség szűrő rendelésre

 Új, exkluzív kávégépünk ideális megoldás kisebb irodák részére és otthoni használatra. Maximum minőség minimum helyigénnyel. Kizárólag Lavazza Blue kapszulákkal működik. A kapszulák betöltése manuálisan történik. A használt kapszulák automatikusan a használt kapszula gyűjtőbe kerülnek. A használt kapszulagyűjtő maximum 8 db kapszulát tud tárolni.

A szabályozható csészetartó segítségével rövid olasz espressot illetve hosszú, meleg italokat lehet készíteni vele.

A gépekhez való kávékapszulák:

Lavazza Blue Espresso Dolce 100% Arabica kávéból készült, Brazília és Közép-Amerika kávéültetvényeinek egyedülálló kávészemeiből. A modern termelési eljárásoknak köszönhetően édes aromával és ellenállhatatlan, sűrű bársonyos krémmel párosul.

Lavazza Blue Espresso Intenso a legkiválóbb brazíliai és közép-amerikai Arabica (40%) kávészemeket a különleges délkelet-ázsiai Robusta (60%) kávészemekkel ötvözi. Testes, intenzív, jellegzetesen erős aromájú kávé, hosszantartó utóízzel

Lavazza Blue Espresso Ricco Caffe Espressot  a tradicionális olasz espresso kávé szerelmeseinek fejlesztették ki. A hosszan tartó pörkölési eljárás biztosítja a kávé egyedülálló, igazán erős, élénk aromáját, testességét és krémességét. Brazília és Közép-Amerika Arabica (40%) és Ázsia Robusta (60%) kávészemeinek ötvözete..

Lavazza Blue Espresso Delicato  100% Arabica kávé, amely a legkiválóbb brazíliai és indiai kávészemek egyesítésével született. Az Espresso Delicato kapszulából hosszú kávé készíthető.

Lavazza Blue Espresso Amabile  brazíliai és közép-amerikai Arabica (40%) és délkelet-ázsiai Robusta (60%) kávészemek keveréke. Az Espresso Amabile kapszulából hosszú kávé készíthető

Lavazza Blue Crema Dolce  100% Arabica kávé, amely Brazília és India legjobb minőségű kávészemeiből készült. A modern termelési és őrlési eljárásoknak köszönhetően a Caffé Crema Dolce egy vastag, aranyló krémmel fedett bársonyos, lágy espresso különlegesség. Intenzív, kellemes aromája mindenkit rabul ejt. Itt jegyezném meg, személyes tapasztalat: ez a legkrémesebb és legfinomabb :)))

És végezetül, akik koffein nélkül vágynak kávé ízére:

Lavazza Blue Decaffeinato 100% Arabica koffeinmentes kávékeverék, Brazília és Ázsia kávéültetvényeiről. A modern termelési eljárásoknak köszönhetően a koffeinmentes kávé változatlanul aromadús. Édes, bársonyos krémmel és csokoládés utóízzel párosul.

A kávézásról:

Tudta Ön, hogy a kávézás az egészségünk megőrzésében is segít?

A kávéban lévő koffein átmenetileg megemeli a pulzust és esetenként vérnyomás-emelkedést is okozhat, ugyanakkor a szellemi és fizikai aktivitást növeli. A kávéban lévő antioxidánsok pedig elősegítik a szervezet méregtelenítési folyamatait. 

Egy vizsgálat egyértelműen rámutatott, minél több kávét fogyaszt valaki, annál inkább csökken a szívbetegség, cukorbetegség, stroke, egyes fertőző valamint bizonyos légzőszervi rendellenességek kockázatai. A 14 éves vizsgálati időszak során az is kiderült, a férfiak halálozási rátája 10%-kal, a nőké 15%-kal csökkent azok körében, akik naponta legalább kettő, legfeljebb hat csészével megittak. 

A kávéfogyasztás akár otthon, akár munkahelyünkön segíthet a kapcsolatteremtésben. Feloldja a hangulatot, segít a kezdő kontaktus megteremtésében, hiszen egy remek közös téma lehet. A Lavazza kávé valódi olasz minőség, munkatársai, ügyfelei részére is bátran kínálhatja.

Lavazza kávégépek bérleti lehetősége:

Lavazza Kávégépek

 

      Lavazza LB 910 Compact kávégép havi bérleti díja:                 0 Ft

havi 100 kapszula megvásárlása esetén. Kevesebb, mint 100 kapszula/hónap esetén 5.000 Ft/hó bérleti díjat számítunk fel, 2 inaktív hónap után a szerződést megszüntetjük.

       Lavazza LB 2500 kávégép havi bérleti díja:                              0 Ft

havi 200 kapszula megvásárlása esetén. Kevesebb, mint 200 kapszula/hónap esetén 15.000 Ft/hó bérleti díjat számítunk fel, 2 inaktív hónap után a szerződést megszüntetjük.

Szervizelés: díjmentes! ingyenes cseregép meghibásodás esetén, ingyenes váltás a géptípusok között (kávéfogyasztás függvényében), állandó díjmentes szerviz

Kávékapszulák db ára*:1 dobozban 100 db kapszula van        100 Ft

*A 100 db kapszula többféle ízből összeválogatható. A kapszulák 20 darabos csomagokból is összeválogathatóak különböző ízekben.

Ha érdekli a bérlési lehetőség keressen a fejlécben megtalálható elérhetőségek egyikén!

A szerződéskötés e-mailen is megoldható!

 


 

Címkék:kávé kapszula kávézás arabica robusta Lavazza Lavazza kávé kávégép bérlés Lavazza LB910 Lavazza LB2500 kávé kapszula Lavazza Blue Espresso Dolce Lavazza Blue Espresso Intenso Lavazza Blue Espresso Ricco Caffe Espresso Lavazza Blue Espresso Delicato Lavazza Blue Espresso Amabile Lavazza Blue Crema Dolce Lavazza Blue Decaffeinato Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ballonosautomata.blog.hu/api/trackback/id/tr266282694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása